Gör en saftig halloncheesecake hemma som är mjuk på insidan och lätt knaprig på utsidan.
Denna delikatess, som kommer att erövra dina smaklökar, är klar på nolltid.
Ett utmärkt recept på en gräddtårta från youtube-kanalen Przepisy są uschne.
Vi behöver:
250 g smör.
vaniljsocker.
200 g strösocker.
3 ägg.
1/2 tsk bakpulver.
250 g vanligt mjöl.
600 g keso (eller färskost).
100 g strösocker.
vanilj essens.
4 ägg.
hallon.
Förfarande:
Vi lägger till mjukt smör i skålen.Tillsätt vanilj och strösocker, vispa med en mixer.
Medan du vispar tillsätt gradvis ett ägg i taget.
Tillsätt bakpulver, mjöl och blanda med en spatel.
I en glasform (20 x 30 cm) lägg 3/4 av degen och bred ut över hela ytan.
I en separat skål tillsätt keso och socker.Tillsätt vaniljessensen och vispa med en mixer..
Under vispning tillsätter vi gradvis äggen ett i taget.
Ostmassagrädde häll på degen och jämna ut.
Ovanpå staplar vi hallon. Lägg resten av degen i en konditoripåse och applicera den ovanpå i form av ett galler..
Till sist dekorerar du kanterna på tårtan med deg.
Sätt in kakan i en ugn som är förvärmd till 180°C.Grädda 45-50 minuter..
Vi kan tjäna.
Vi önskar dig god aptit!
Videohandledning:.