Om du vill glädja dina gäster och nära och kära behöver du några ingredienser och lite tid.
Här är denna krämiga delikatess alltid en sådan succé att jag måste förbereda den regelbundet.
Ett unikt recept på en läcker krämig efterrätt från YouTube-kanalen Przepisy są uschne.
Vi behöver:
För mörk deg:.
100 g smör.
100 g strösocker.
1 ägg.
2 matskedar gräddfil.
1 tsk bakpulver.
2 matskedar kakao.
300 g vanligt mjöl.
På fyllningen:.
750 g färskost.
50 g strösocker.
vanilj essens.
40 g majsstärkelse.
För lätt deg:.
2 ägg.
200 g strösocker.
50 ml vegetabilisk olja.
50 ml mjölk.
1 tsk bakpulver.
200 g vanligt mjöl.
För grädde:.
250 g färskost.
150 ml vispgrädde.
2 matskedar strösocker.
choklad.
Förfarande:
vispa mjukt smör i en djup skål, tillsätt socker under vispning.
Tillsätt sedan ägg, grädde och fortsätt vispa. Tillsätt bakpulver, kakao till blandningen och blanda med en spatel..
Häll mjöl och knåda en smidig deg för hand.Deg förvara i kylen..
Tillsätt färskost och socker i en separat skål.Tillsätt vaniljessens efter smak.
Tillsätt stärkelse och blanda den tjocka grädden med en visp.
I en separat skål, tillsätt ägg, socker och vispa med en mixer..
Häll i olja och mjölk under vispning.
Blanda mjöl med bakpulver och en spatel i blandningen siktad genom en sil.
På botten av en ugnsform (20 x 30 cm) riv kakaodegen och tryck ut den över hela ytan med handen.
Vi applicerar fyllningen på degen och breder ut den över hela ytan.
Till grädden fördela den lätta degen..
Sätt in formen i en ugn som är förvärmd till 180°C. Grädda 40-50 minuter..
Tillsätt färskost och strösocker i skålen.Häll i grädden och vispa grädden..
Applicera krämen på den bakade kakan och fördela jämnt.
Strö över choklad ovanpå och ställ in i kylen.
Vi kan tjäna.
Vi önskar dig god aptit!
Videohandledning:.