HomeUncategorizedFransk plommonkaka med strössel: Säsongens bästa plommonkaka klar på 15 minuter!

Fransk plommonkaka med strössel: Säsongens bästa plommonkaka klar på 15 minuter!

I det här receptet av oss lär du dig i detalj hur du förbereder och bakar en utsökt fruktkaka.

Det tar bara några minuter att förbereda och du kommer att äta upp hela kakan på några korta ögonblick.

Fantastiska recept på läckra plommonkakor från YouTube-kanalen Delicious with Natalie.

Recept nr. 1 vi behöver:

2 ägg.

en nypa salt.

100 g strösocker.

100 g smält smör.

10 g vaniljsocker.

200 g yoghurt.

230 g vanligt mjöl.

15 g bakpulver.

13 plommon.

På kadaveret:.

2 matskedar strösocker.

2 matskedar vanligt mjöl.

40 g smör.

Procedur:

Vispa äggen i en skål, tillsätt salt och socker.

Häll i det smälta smöret och tillsätt vaniljsocker.

Vispa med en mixer, tillsätt yoghurten och vispa igen.

Blanda mjölet med bakpulvret i en skål och sikta ner det i blandningen.Blanda degen med en visp.

Klä en kakform (28 x 18 cm) med bakplåtspapper , lägg degen i formen och rikta in den jämnt.

Skär plommonen skär upp dem, kärna ur dem och lägg dem ovanpå degen.

Förbered köttfärspajen:.

Blanda smör, mjöl och socker för hand i en skål.Häll över toppen av kakan och justera.

Grädda kakan tills den är gyllene i 180°C..

Kan serveras.

För recept nr. 2 behöver vi:

2 ägg.

en nypa salt.

8 g vaniljsocker.

100 ml vegetabilisk olja.

100 ml mjölk.

100 g strösocker.

200 g vanligt mjöl.

12 g bakpulver.

För fyllningen:.

150 g färskost.

4 g vaniljsocker.

1 ägg.

20 g strösocker.

3 msk bär.

Procedur:

I en skål vispa äggen, tillsätt salt, socker och vaniljsocker.

Vispa med en mixer i 2-3 minuter.

Häll oljan och mjölken i blandningen och vispa igen.Sikta mjölet och bakpulvret genom silen i omgångar och vispa.

Klä en kakform (24 cm i diameter) med bakplåtspapper och häll i smeten.

Lägg färskost, vaniljsocker, ägg och socker i en separat skål.Rör ner grädden med en visp.

Fördela grädden med en sked över degen.Lägg till sist bären ovanpå.

Grädda kakan i 40-45 minuter i 180°C.

Ta ut den gräddade kakan ur formen och låt den svalna.

Strö över florsocker.

Vi kan servera.

Vi önskar dig en god smak!

Videoinstruktioner.

Erik
Erik
Hej, jag heter Erik, och jag har över 10 års erfarenhet inom stålkonstruktion och montering. Min passion för hållbara och effektiva lösningar driver mig att ständigt förbättra våra tjänster på Ziggma Industriservice AB. Genom dessa artiklar delar jag med mig av insikter och tips för att hjälpa dig förstå vår bransch bättre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Det mest effektiva sättet att slå en FEBER SNABBT!

Effektiva kämpar mot feber finns också i naturen och att hitta dem på apoteket borde inte vara något problem.Du kan använda dessa huskurer som...

Denna citronglass har blivit en absolut HIT: Det enklaste receptet någonsin!

Vi erbjuder dig ett recept på världens mest utsökta citronglass som bara tar 5 minuter att tillaga.En favoritgodis för alla åldrar som är perfekt...

Ibland bör du sätta en disksvamp i mikron

Många av oss använder svampar för att diska dagligen, men få inser de faror som detta oansenliga verktyg kan utgöra om det inte...

Använder du en mikrofiberduk? Undvik 3 platser som eld.Fatala konsekvenser

2024-09-04 (Foto: Privatarkiv). Mikrofiberdukar är ett viktigt och något 'magiskt' rengöringsverktyg för hushållen.Anses av många vara multifunktionell och klarar av att hantera vilket lager...

Senaste kommentarerna