Det finns inget att dölja.
Nästan alla av oss älskar fläskkotletter..
En metod gör dem ännu mer utsökta.
Förbered dina nudlar enligt denna rekommendation från newsy.gotujmy och de kommer att bli ännu godare än tidigare..
De populära fläsknudlarna är flaggskeppsrätten för många slovaker.
Det finns inget entydigt svar på frågan om varför nudlar smakar olika.
Hur som helst, det som kommer fram här är teknik och ett grundläggande, ökänt misstag som vissa människor gör under sin livstid!
Vilket fett ska man steka fläskkotletter i?
Många av er kommer snabbt att svara på denna fråga: i ister.
Naturligtvis är det ett bra, klassiskt fett för stekning av fläskkotletter som förhöjer smaken mycket bättre än vanlig rapsolja..
Men det är inte det som är poängen.
Att steka fläskkotletter i en ’skvätt’ olja är ingen bra idé..
Detta är ett enkelt sätt att få dina fläskkotletter att brinna och inte steka ordentligt..
Om du dessutom steker dem i en liten mängd olja innebär det att de kommer att stekas extremt ojämnt.
Denna teknik gör också att tri-wrapper faller av köttet. .
Den goda smaken på stekta fläskkotletter uppnås genom att man öser dem med hett fett medan man steker dem ovanifrån..
Denna procedur är utformad för att föra tillagningsprocessen närmare fritering.
Det går inte att förneka att sådan stekning ger fantastiska smakresultat, men definitivt mindre gynnsamma effekter på din hälsa, eftersom sådan schnitzel är mer kalorifattig.
Men vad görs inte för att uppnå god smak?
Fläskkotletter då och då borde inte skada någon!
Vad mer påverkar smaken på fläskkotletter?
Här är några viktiga aspekter som du alltid måste vara uppmärksam på.
Vilket kött ska man välja?
Låt oss nu gå vidare till valet av kött för fläskkotletterna.
Det har uppstått många myter kring valet av fläskkotlett med eller utan ben.
Sanningen är att benet inte påverkar köttets smak på något sätt.
Mycket viktigare är att välja rätt styckningsdel av fläskkarrén..
Det vill säga ett som är tillräckligt färskt, tillräckligt magert och kommer från en ordentligt gödd gris.
Måste jag marinera fläskkotletter i mjölk och lök?
Många nybörjarkockar tror att det behövs en marinad av mjölk och lök för att göra en god fläskkotlett..
En sådan kulinarisk procedur kostar inte så mycket och kräver inte så mycket ansträngning, men resultatet är mycket gott. .
Dessutom bör du se till att banka köttet ordentligt med en klubba. .
Vissa föredrar tjockare styckningsdelar, andra gillar fläskkotletter på en halv tallrik.
I det här läget är valet upp till dig och dina kulinariska preferenser och vanor.
Bon appetit!