Den här zucchinischnitzeln kommer att bli en omedelbar hit hos dig!
När du smakar vår grönsaksversion av den universellt populära rätten kommer du inte ens att tänka på kött längre.
Unikt recept på utsökt zucchini-schnitzel från youtube-kanalen Recept utan korthet.
Det godaste sommaralternativet till klassiska nudlar
Zucchininudlar är ett bra val på sommaren av flera skäl.Zucchini är den typiska sommargrönsaken som är godast och mest prisvärd vid den här tiden på året.Jämfört med traditionella nudlar är zucchininudlar dessutom lättare och mindre kalori täta, vilket du kommer att uppskatta särskilt under varma dagar.
Denna populära grönsak är rik på vatten, vitaminer och mineraler som C-vitamin och kalium.
En av de viktigaste positiva sakerna är det faktum att du kan förbereda zucchininudlar på många sätt – belagda i brödsmulor, i mjöl eller till och med i havregryn.
Du kan servera dem med en mängd olika tillbehör som potatis, ris eller sallad.Du kommer också att bli glad över att veta att zucchininudlar är snabba och enkla att tillaga, vilket gör dem perfekta för en snabb lunch eller middag.
I den här artikeln ger vi dig vårt mest populära recept.
För zucchininudlar behöver vi:
100 g goudaost.
4 ägg.
malen svartpeppar.
salt efter smak.
1 tsk torkad lök.
50 g vanligt mjöl.
100 g ströbröd.
50 g vanligt mjöl.
zucchini.
Procedur:
Finfördela riv osten i en skål och tillsätt äggen.
Krydda med nymald svartpeppar.
Tillsätt torkad lök, salt och rör om till blandningen.
Tillsätt mjöl och ströbröd i en stor skål och blanda med en visp.
Skala zucchinin och skär bort ändarna, skär sedan zucchinin diagonalt i 1 cm tjocka skivor.
Lägg zucchiniskivorna i en separat skål och krydda med salt på båda sidor.
Låt vila 60 minuter.
När tiden är slut, klappa zucchiniskivorna torra med en ren kökshandduk.
Blötlägg zucchinin först i ost-äggblandningen.
Panera sedan skivan i ströbröd och mjöl.
Panera sedan zucchiniskivan igen i ostblandningen (processen kan upprepas två gånger).
Slutligen, belägg igen i brödsmulor.
Stek omedelbart i het olja tills den är gyllenbrun på båda sidor.
Rekommenderad sidorätt – potatis kokt i saltat vatten med kummin.
Lägg en klick smör på den kokta potatisen före servering och strö över persilja.
Kan serveras.
Vi önskar dig en god smak!
Videoinstruktioner:.