HomeUncategorizedIstället för gurkor, lägg denna grönsak i burkarna: När du gnuggar dem...

Istället för gurkor, lägg denna grönsak i burkarna: När du gnuggar dem kommer familjen att kasta sig över dem!

Det är den tiden på året då vi funderar på vilken typ av inläggningar vi ska äta under hösten och vintern .

Vanligtvis gör de sweet pickles och pickles , men i år erbjuder vi något annorlunda.

Fyll på lagret av dessa pickles, för burkarna kommer att försvinna på nolltid.

Gurkor, paprikor och zucchini brukar stå på picklelistan, men haps-portalen tipsade om något annat.

Deras smak bevaras i burken och öppnas endast på hösten eller vintern.

Men det visar sig att inte bara dessa förslag är välsmakande och näringsrika..

En underskattad grönsak vars smak kan ta över allt annat är gröna bönor.

Det går snabbt och enkelt att tillaga sådana konserver, och när de väl har öppnats är grönsakerna ett utmärkt tillskott till middagen.

Recept på konserverade gröna bönor

Ingredienser:

4 kg kidneybönor.

stora mängder dill.

4 vitlöksklyftor.

4 lagerblad.

4 korn av kryddpeppar.

en matsked senapsfrön.

Ingredienser till marinaden:.

1 liter vatten.

2 koppar vinäger med 10% alkohol.

2 matskedar salt.

8 matskedar socker.

Beredningsmetod:

Lägg bönorna i en större skål och tvätta dem noggrant.

Ta sedan ut den och torka den..

Ta bort ändarna också, och du kan dela dem på mitten om det behövs..

Diska burkarna, sterilisera och torka.

Se också till att du har matchande kåpor.

Lägg en bit dill, en vitlöksklyfta, ett lagerblad och kryddpeppar i botten på varje burk lägg dill, vitlöksklyfta, lagerblad och kryddpeppar i botten på varje burk.

Tillsätt också en liten mängd senapsfrön..

Lägg de rena bönorna stadigt i burkarna och börja förbereda marinaden..

Häll vatten, vinäger, salt och socker i kastrullen häll i vatten, vinäger, salt och socker.

Sätt på medelvärme och koka tills ingredienserna är kokta och upplösta.

Häll den beredda vätskan i burkarna och stäng dem tätt..

Lägg dem sedan i en kastrull klädd med en kökshandduk, täck med vatten till 3/4 av burkarnas höjd och pastörisera i ytterligare 25 minuter..

Förvara bönorna på en sval plats.

Servera som tillbehör till middagen eller som mellanmål.

Smaklig måltid!

Erik
Erik
Hej, jag heter Erik, och jag har över 10 års erfarenhet inom stålkonstruktion och montering. Min passion för hållbara och effektiva lösningar driver mig att ständigt förbättra våra tjänster på Ziggma Industriservice AB. Genom dessa artiklar delar jag med mig av insikter och tips för att hjälpa dig förstå vår bransch bättre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Det mest effektiva sättet att slå en FEBER SNABBT!

Effektiva kämpar mot feber finns också i naturen och att hitta dem på apoteket borde inte vara något problem.Du kan använda dessa huskurer som...

Denna citronglass har blivit en absolut HIT: Det enklaste receptet någonsin!

Vi erbjuder dig ett recept på världens mest utsökta citronglass som bara tar 5 minuter att tillaga.En favoritgodis för alla åldrar som är perfekt...

Ibland bör du sätta en disksvamp i mikron

Många av oss använder svampar för att diska dagligen, men få inser de faror som detta oansenliga verktyg kan utgöra om det inte...

Använder du en mikrofiberduk? Undvik 3 platser som eld.Fatala konsekvenser

2024-09-04 (Foto: Privatarkiv). Mikrofiberdukar är ett viktigt och något 'magiskt' rengöringsverktyg för hushållen.Anses av många vara multifunktionell och klarar av att hantera vilket lager...

Senaste kommentarerna