HomeUncategorizedJag häller 1 kopp KAFFE i mjölet och gör en otrolig delikatess:...

Jag häller 1 kopp KAFFE i mjölet och gör en otrolig delikatess: resultatet kommer omedelbart att glädja dig (RECIPE)!

Har du någonsin undrat vilken typ av delikatess som kan skapas om du blandar bryggt kaffe och mjöl ?

Ja, verkligen! De enkla ingredienserna och den krämiga fyllningen blir en läcker lunch för hela familjen.

Kaffedoughnuts fyllda med läcker grädde och doppade i choklad – det här är den perfekta godsaken som du inte kommer att kunna motstå.

Kaffe och mjöl

Då och då blir jag sugen på något sött och gott, och det är då det rätta ögonblicket kommer att förbereda denna enkla och oemotståndliga delikatess.

En utmärkt idé att kombinera mjöl och kaffe från Nur’ un Yemek Tarifleri 2 youtube-kanal är värt att prova.

Att kombinera mjöl och bryggt kaffe är det perfekta sättet att lägga till intensiv kaffesmak i dina recept.

Den här enkla ingrediensen kan förvandla en vanlig deg till något extraordinärt.

Varför kombinationen av mjöl och kaffe?

Intensiv smak: Kaffe ger bakverk en rik, djupare och mer komplex smak.

Doft: Nybakade bakverk med kaffe kommer att dofta underbart av kaffe.

Färg: Kaffe kan mörka färgen på degen något och ge bakverket en fin nyans.

För receptet behöver vi:

På väg:.

2 msk snabbkaffe.

1 kopp varmt vatten (200 ml).

3,5 dl vanligt mjöl (350 g).

1 paket bakpulver (10 g).

1 tsk salt (4 g).

1 ägg.

För fyllning:.

50 g smör.

1,5 dl mjölk (300 ml).

1 paket vispgrädde i pulverform.

Äntligen.

1 paket choklad.

Procedur:

Vi börjar med att förbereda kaffet på klassiskt sätt: lägg kaffet i ett glas och häll på hett vatten.

Rör om och låt svalna.Sikta ner mjölet i bunken.

Tillsätt bakpulver och salt och blanda allt ordentligt med en slickepott.

Gör en brunn i mitten av mjölet forma en brunn och häll i kaffet.

Tillsätt ägget och rör om, knåda till en smidig deg med händerna.

Täck bunken med plastfolie och låt degen vila i 5 minuter.

Förbered nu grädden:.

Tillsätt vispgrädde och smör i en separat skål.Häll i mjölken och vispa grädden. Täck med plastfolie och ställ in i kylskåpet.

Ta upp den tinade degen på ett mjölat bord och dela den i två delar.

Strö sedan över degen med mjöl och kavla ut den till en rund form.

Använd en tandad kakform och skär ut rundlar av degen.

Lägg den utskurna degen i en stekpanna med het olja och stek på båda sidor tills de är gyllene.

Stek munkarna på medelhög värme.Lägg den avsvalnade grädden i en konditoriväska.

Stick försiktigt hål på munken med spetsen av en kniv.

Fyll insidan med grädde.

I ett ångbad smält chokladen.

Doppa munkarna i choklad och strö över hackade jordnötter.

Ställ i kylskåp i en timme och kan serveras.

Vi önskar dig en god smak!

Videoinstruktioner.

Erik
Erik
Hej, jag heter Erik, och jag har över 10 års erfarenhet inom stålkonstruktion och montering. Min passion för hållbara och effektiva lösningar driver mig att ständigt förbättra våra tjänster på Ziggma Industriservice AB. Genom dessa artiklar delar jag med mig av insikter och tips för att hjälpa dig förstå vår bransch bättre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Det mest effektiva sättet att slå en FEBER SNABBT!

Effektiva kämpar mot feber finns också i naturen och att hitta dem på apoteket borde inte vara något problem.Du kan använda dessa huskurer som...

Denna citronglass har blivit en absolut HIT: Det enklaste receptet någonsin!

Vi erbjuder dig ett recept på världens mest utsökta citronglass som bara tar 5 minuter att tillaga.En favoritgodis för alla åldrar som är perfekt...

Ibland bör du sätta en disksvamp i mikron

Många av oss använder svampar för att diska dagligen, men få inser de faror som detta oansenliga verktyg kan utgöra om det inte...

Använder du en mikrofiberduk? Undvik 3 platser som eld.Fatala konsekvenser

2024-09-04 (Foto: Privatarkiv). Mikrofiberdukar är ett viktigt och något 'magiskt' rengöringsverktyg för hushållen.Anses av många vara multifunktionell och klarar av att hantera vilket lager...

Senaste kommentarerna