Höga sommartemperaturer är nu normen.
Lär dig därför känna till den mat som kommer att vara perfekt under de varma dagarna.
Serverad till frukost, en snabb lunch eller middag kommer den att ge den nödvändiga rikedomen och lättheten.
Ett fantastiskt recept på krossad zucchini med tomat från smakosze.
Prova det här receptet och du kommer inte att laga något annat på sommaren .
Den perfekta sommarnjutningen
De höga temperaturerna på sommaren gör att vi inte tänker på mat. Servera bara den här rätten till middag och dina familjemedlemmar kommer att bli glada och mätta.
Den är inte bara utsökt, utan också lätt och uppfriskande.
Den här rätten är extremt lätt att tillaga och särskilt snabb och detta är särskilt viktigt under dagens hetta.
Hur man förbereder det och vad du behöver se nedan i artikeln.
Tomat, zucchini, några ingredienser och middagen är klar
Den här rätten är enkel, snabb, prisvärd och perfekt för sommaren.Den består huvudsakligen av tomater och zucchini.
Lyckligtvis odlar många av oss dessa grönsaker i våra egna trädgårdar, så vi behöver bara dra av dem och skära upp dem.
Utöver dessa ingredienser behöver vi några ingredienser till blandningen som vi häller över alla grönsakerna.
Du kan experimentera med alla möjliga kryddor och örter efter din egen smak.
Förutom zucchini kan du också använda aubergine eller till exempel pumpa som bas för denna maträtt.
För förberedelse behöver vi:
1 zucchini.
3 tomater.
3 körsbärstomater.
2 ägg.
1 knippe salladslök.
3 msk gräddfil.
vegetabilisk olja.
malen svartpeppar.
Valfritt:.
Persilja.
Dill.
basilika.
oregano.
Procedur:
Tvätta zucchinin noggrant och skär den i 1 cm tjocka skivor.Om du har ung zucchini behöver du inte ens skala den.
Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs zucchiniskivorna.
Skiva även de tvättade tomaterna.
Knäck äggen i en skål och tillsätt de finhackade körsbärstomaterna.
Hacka löken och häll ner den i skålen.
Tillsätt grädden, smaka av med salt och rör om ordentligt tills du har en jämn blandning.
Lägg tomaterna i pannan bredvid zucchinin.Häll blandningen över alla grönsaker.
Täck över och stek i 15 minuter.
Skär den färdiga rätten i bitar och servera till middag.
Vi önskar vád en god smak!