Jag älskar välsmakande och imponerande rätter.
Det här är en smakrik rulle som jag nyligen upptäckte.
Den smakrika fyllningen är täckt av en överraskande ingrediens – vi avslöjar detaljerna längre fram i artikeln.
Som smakosze portal rapporterar är rullen inte bara mycket imponerande vid första anblicken, utan dess delikata smak är avgörande.
Köttfyllningen var utsökt, men jag blev ännu mer överraskad av vad den var inlindad i.
Denna ingrediens är billig och används på nästan alla middagsbjudningar.
Du och din familj kommer att bli mycket nöjda med detta recept.
Se till att noggrant följa receptet nedan så kan du vara säker på att du kommer att skörda framgång med denna festliga roulad.
Du har alla ingredienser i ditt kylskåp:
Förutom att den här rullen är klar mycket snabbt, bör du ha alla nödvändiga ingredienser hemma i kylskåpet.
Se till att du har alla nödvändiga ingredienser listade nedan så kan vi sätta igång.
För att förbereda den fyllda rouladen behöver vi:
4 potatisar.
200 g ost.
500 g malet fläskkött.
1 lök.
2 röda paprikor.
4 vitlöksklyftor.
40 g tomatsås.
150 ml tomatpassata (puré).
olivolja.
kummin.
timjan.
malen svartpeppar.
salt.
gräslök.
Procedur:
Klä en bakplåt med bakplåtspapper.Riv osten på de stora hålen på ett rivjärn.
Strö ut den på bakplåtspapperet.
Skala, tvätta och skiva potatisen i tunna skivor.
Stapla dem över varandra på osten som ligger på bakplåtspapperet (se bild i originaltexten).
Ringla över olja, krydda med svartpeppar och salt.
Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek köttet.
Skär löken, paprikan och vitlöken i små tärningar och lägg i pannan.
När grönsakerna mjuknat, tillsätt tomatpuré och sås.
Krydda med kummin, timjan, svartpeppar och salt.
Blanda allt ordentligt.
Strö osten över potatisen och lägg sedan köttblandningen ovanpå.
Börja rulla rullen från den kortare sidan.
Strö ost och hackad gräslök över rullens ovansida.
Grädda i ca 25 minuter i förvärmd ugn 180°C.
Skär upp den färdiga rullen och servera.
Vi önskar dig en god smak!