HomeTips för hemmetJag slår in det, steker det som en nudel och det är...

Jag slår in det, steker det som en nudel och det är en enorm DELIKAT: Ingen ville tro att det inte fanns ett uns kött i det!

Vid första anblicken ser de ut som panerade nudlar.

Det är sant att formen kan avslöja att det inte är en platt skiva fläskcurry , men få kommer att tro att det inte är kött gömt under krispiga brödsmulor.

Lär dig det här receptet och familjen kommer att tacka dig.

Följ dessa rekommendationer från läckerhetens portal.

Patizón i stället för schnitzel

Du kanske gillar tanken på att använda en impopulär grönsak som vi känner som patizón.

Den tillhör familjen kalebasser , är saftig, mör och smakar som zucchini eller pumpa..

De yngre patisonerna har ett mjukt skal som inte behöver skalas.

De är idealiska för tillagning av sallader, grillning, inläggning eller marinering.

De äldre däremot får med tiden ett tjockare, ojämnt och hårt skal, så det är bättre att skala dem innan de äts eller bearbetas..

Vilka patisoner är bäst för nudeltillverkning?

Det är bättre att välja unga, medelstora grönsaker vars skal är så mjukt att det inte behöver skalas, och de små frönas bon behöver inte urholkas.

Naturligtvis kommer stora mogna patisons också att vara lämpliga för beredningen av nudlarna. .

I det här fallet måste du dock skära ut kärnorna och ta bort det tjocka skalet.

Behövs:

1 stor eller 2 medelstora patisoner.

2 ägg.

kopp vanligt mjöl.

en kopp brödsmulor.

Salt.

svartmald peppar.

Granulerad vitlök.

Rapsolja eller utelämnat smör för stekning.

Förberedelse.

Tvätta patisonerna (skala dem om det behövs) och skär dem sedan i ca 1 cm tjocka skivor..

Om fröna är stora, ta bort dem.

Sedan strö varje bit patizone med salt och lägg grönsakerna åt sidan i 15 minuter för att låta vattnet rinna ut..

Efter denna tid, töm patisonerna.

Krydda dem med peppar och vitlöksgranulat.

Vispa äggen, förbered ett bakplåtspapper med mjöl och brödsmulor..

Panera först patizoneskivorna i mjöl, sedan i ägg och slutligen i ströbröd och lägg dem omedelbart i det upphettade fettet.

Stek grönsakerna på medelvärme tills de är gyllenbruna.

När de är klara lägger du dem på en tallrik klädd med en pappershandduk.

Bon appetit!

Erik
Erik
Hej, jag heter Erik, och jag har över 10 års erfarenhet inom stålkonstruktion och montering. Min passion för hållbara och effektiva lösningar driver mig att ständigt förbättra våra tjänster på Ziggma Industriservice AB. Genom dessa artiklar delar jag med mig av insikter och tips för att hjälpa dig förstå vår bransch bättre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Det mest effektiva sättet att slå en FEBER SNABBT!

Effektiva kämpar mot feber finns också i naturen och att hitta dem på apoteket borde inte vara något problem.Du kan använda dessa huskurer som...

Denna citronglass har blivit en absolut HIT: Det enklaste receptet någonsin!

Vi erbjuder dig ett recept på världens mest utsökta citronglass som bara tar 5 minuter att tillaga.En favoritgodis för alla åldrar som är perfekt...

Ibland bör du sätta en disksvamp i mikron

Många av oss använder svampar för att diska dagligen, men få inser de faror som detta oansenliga verktyg kan utgöra om det inte...

Använder du en mikrofiberduk? Undvik 3 platser som eld.Fatala konsekvenser

2024-09-04 (Foto: Privatarkiv). Mikrofiberdukar är ett viktigt och något 'magiskt' rengöringsverktyg för hushållen.Anses av många vara multifunktionell och klarar av att hantera vilket lager...

Senaste kommentarerna