Trolla fram en kunglig efterrätt av kakor och läcker vaniljsås, som du inte behöver skämmas för även under det mest krävande besöket.
Denna oemotståndliga delikatess charmade oss så mycket att jag måste förbereda den två gånger i veckan.
Ett exceptionellt recept på en läcker krämig efterrätt från YouTube-kanalen SikorkaGotuje.
Vi behöver:
För pudding:.
3 gräddpudding utan socker (3 x 40 g).
1 paket vaniljsocker (16 g).
7-8 matskedar strösocker.
200 ml kall mjölk.
800 ml varm mjölk.
200 g mjukt smör.
På lager:.
BeBe cookies.
För strö:.
hackade valnötter.
För frostingen:.
choklad.
Förfarande:
Tillsätt puddingen i skålen.Strö över socker och vaniljsocker..
Häll på mjölk och blanda väl.
Vi häller puddingen i den kokta mjölken.Blanda kraftigt med en visp.
Koka tills puddingen tjocknar.
Lägg den färdiga puddingen åt sidan, täck med folie och låt svalna..
Lägg det mjukade smöret i matberedarens skål.
Vispa den vita och fluffiga massan.
Under ständig omrörning, tillsätt den kalla puddingen sked för sked.
Vi ställer kakor på botten av formen.
Bred ut 1/3 av grädden och arrangera kakorna igen.
Bred ut med grädde, applicera ett lager kakor.
Vi kommer att upprepa proceduren.
Strö över det sista lagret grädde med hackade nötter.
Ställ desserten i kylen i 3 timmar, gärna över natten.
Efter att ha tagits ut ur kylen, ta bort kanterna från formen.
Smält chokladen i vattenbad eller i mikron.
Häll den smälta chokladen ovanpå desserten och servera.
Vi önskar dig god aptit!
Videohandledning:.