HomeUncategorizedOm du vill gå ner i vikt kommer detta kesobröd att förändra...

Om du vill gå ner i vikt kommer detta kesobröd att förändra ditt liv: Utan ett gram mjöl, gott och fullt av protein!

Kesobröd kommer att förändra livet för dem som har tagit bort kolhydrater från sin kost, men inte vill ge upp brödet helt.

Det är svårt att tro att det är gjort med bara 2 ingredienser..

Lär dig detta lysande recept, tack vare vilket du kommer att kunna njuta av detta bröd även under en minskningsdiet.

Bröd som får dig att gå ner i vikt

Följ rekommendationerna från mojegotowanie-portalen.

Detta kesobröd ersätter framgångsrikt en skiva vitt bröd.

Vi visar dig hur du gör mjölfritt kesobröd och ger dig några idéer för hälsosamma tillsatser.

Vissa människor kan inte föreställa sig frukost utan bröd.

Den fungerar inte bara som bas för smörgåsar, utan också som tillbehör till traditionella tjocka soppor och grytor.

Men vi vet ett sätt att ändra vanor.

Helt enkelt byt ut det klassiska brödet med denna keso.

För att förbereda det, bara bland keso med ägg och tillsätt dina favoritkryddor.

Det omedelbara proteinbrödsfenomenet

Behovet av att göra eget bröd har utvecklats intressant de senaste åren.

Älskare av fluffigt bröd började köpa mjöl i lösvikt och skapa doftande, färska, hembakade limpor.

Denna trend upphörde med tiden och en ny dök upp.

Vi fokuserar nu på snabba och enkla lösningar som uppfyller specifika kostkrav.

Ketobröd med två ingredienser kommer att älskas av människor som vill öka andelen proteinprodukter i sin dagliga meny, de som är på keto-diet eller helt enkelt för att minska vikten.

Protein har ett högt mättnadsindex, främjar viktminskning och bygger muskelvävnad.

Om du vill begränsa kolhydraterna är kesobröd ett utmärkt substitut.

Det är ett bra frukostalternativ som inte orsakar en plötslig frisättning av insulin i blodet.

Tillsammans med relevanta ingredienser ger det energi för resten av dagen istället för att du känner dig dåsig.

Hur gör man kesobröd?

Keso är en förvånansvärt mångsidig och tacksam ingrediens i många rätter.

Vi har det nästan alltid i kylen.

Vi kan förbereda det till frukost med frukt, använda det till kesopannkakor, men det går ännu snabbare att förbereda platt, krispigt bröd.

Ingredienser:

200 g keso.

1 ägg i L-storlek.

en nypa salt.

eventuella kryddor och örter, till exempel oregano eller timjan.

Förberedelse:

Värm ugnen till 190°C (top-bott-läge).

Klä en 25 x 35 cm plåt med bakplåtspapper.

Tillsätt keso i mixern (den kan bytas ut mot ricotta, som har liknande konsistens, men är krämigare och mildare i smaken).

Tillsätt ägg och salt och utvalda kryddor (t.ex.rökt paprika, chili, muskot, spiskummin) och örter (t.ex.dragon, rosmarin, dill, vild vitlök).

Blanda och häll sedan blandningen i den förberedda bakplåten.

Fördela jämnt och grädda i ca 30 minuter..

Andra tips:

Det är värt att förbereda brödet i förväg så att det alltid finns till hands för ett mellanmål med lågt kaloriinnehåll eller till lunch på jobbet.

Låt den svalna helt och slå sedan in den tätt i folie.

Förvaras i kylen i max 3 dagar eller i frysen i upp till en månad.

Om det har samlats mycket vatten i kesopaketet, häll ut det innan du förbereder blandningen, annars blir den för tunn.

Låt oss experimentera.

Du kan lägga till till exempel riven hårdost till keso.

Inom andelen fibrer och omättade fettsyror är bröd bra före bakning, strö över dina favoritfrön och nötter..

Vad ska man fylla kesobröd med?

Detta specifika proteinbröd utan ett gram mjöl och socker kan ätas sött eller salt.

Bred ut mascarpone och strö över blåbär, fyll med grönsaksfyllning eller hummus med soltorkade tomater.

Följande förslag kommer också att vara läckra:

  • ”pizza” med basilikapesto och parmaskinka eller grillad kyckling.
  • caprese sandwich – med mozzarella, tomatskivor och högkvalitativ oliv- eller druvolja.
  • panini med tonfisk och avokado.
  • en wrap full av grönsaker – till exempel med gurka, paprika och rödlök eller med en knaprig sallad av ungkål.
  • smaklig måltid!

    Erik
    Erik
    Hej, jag heter Erik, och jag har över 10 års erfarenhet inom stålkonstruktion och montering. Min passion för hållbara och effektiva lösningar driver mig att ständigt förbättra våra tjänster på Ziggma Industriservice AB. Genom dessa artiklar delar jag med mig av insikter och tips för att hjälpa dig förstå vår bransch bättre.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Det mest effektiva sättet att slå en FEBER SNABBT!

    Effektiva kämpar mot feber finns också i naturen och att hitta dem på apoteket borde inte vara något problem.Du kan använda dessa huskurer som...

    Denna citronglass har blivit en absolut HIT: Det enklaste receptet någonsin!

    Vi erbjuder dig ett recept på världens mest utsökta citronglass som bara tar 5 minuter att tillaga.En favoritgodis för alla åldrar som är perfekt...

    Ibland bör du sätta en disksvamp i mikron

    Många av oss använder svampar för att diska dagligen, men få inser de faror som detta oansenliga verktyg kan utgöra om det inte...

    Använder du en mikrofiberduk? Undvik 3 platser som eld.Fatala konsekvenser

    2024-09-04 (Foto: Privatarkiv). Mikrofiberdukar är ett viktigt och något 'magiskt' rengöringsverktyg för hushållen.Anses av många vara multifunktionell och klarar av att hantera vilket lager...

    Senaste kommentarerna